Video/Foto

Val op als werkgever, en wordt zichtbaar voor talent.

Neem contact op

Over deze dienst

Video/Foto

Video bepaalt vandaag meer dan 80% van het internet verkeer en dit wordt meer. Wij hebben advertenties met video opgezet tegen advertenties met foto en en de uitwerking van video was gemiddeld 4x sterker dan dat van foto. Een combinatie van deze 2 in meerdere advertenties met retargeting zorgde voor een verhoging van 30% in conversie.

Video geeft een concreet beeld van de weergave wat verkeerde verwachtingen wegneemt en uitnodigend is voor een mogelijke werknemer.

Dan willen wij graag zeggen dat Marketing incompleet is zonder video.

Digital agency team member

Wij adverteren digitaal.
Waarom?

Directe interactie

Zie je een poster van een vacature dan is de stap om je mobiel erbij te pakken om meer info te zoeken te groot. Door het online te doen komen ze direct in een proces.

Data - meetbaar

Iedereen online laat gegevens achter op een manier. Door deze data kunnen wij de geschikte doelgroep vaststellen en die overtuigen. Ook maken we effect meetbaar.

Op de juiste plek zijn

Door middel van slimme campagnes kunnen wij daar zijn waar de werknemer zich bevindt. En door te adverteren op socials bereiken we 80% meer dan op jobboards.

Shaking hands

Ullamcorper senectus amet ac enim mi pulvinar egestas. Pharetra urna dis euismod.

Waarom Salstra?

Digital agency team

Jaren ervaring

Na jaren ervaring te hebben op het brede gebied van Marketing zijn wij ons begin 2022 volledig gaan focussen op Recruitment Marketing na vele succesvolle campagnes.

Gevulde vacatures in 2021

En hard op weg om dit te verdubbelen in 2022.

Meer bereik op de arbeidsmarkt

Slechts 20% op de arbeidsmarkt is opzoek naar een nieuwe baan. Die overige 80% bereiken en overtuigen wij door middel van slimme marketing campagnes.

Daag ons uit!

Laat ons een test doen op een openstaande vacature en beleef resultaat.